SSI-ERIKOISKURSSI – TÄYDELLINEN NOSTE (PERFECT BOYANCY)

190.00 (sis alv 24%)

PERFECT BUOYANCY

Hyvä kelluvuuden säätely on hyvän koulutuksen ja harjoittelun tulosta. Tällä kurssilla opit parantamaan uintiasentoasi ja vähentämään ponnistelua, ja siten säästämään ilmavarojasi. Hyvä kelluvuus suojaa myös ympäristöä sinulta.

Tuotetunnus (SKU): SSI_SC_PB Osasto:

Kuvaus

”Jokainen sukeltaja haluaa olla ”hyvä sukeltaja” – nosteen täydellinen hallitseminen on ensimmäinen askel tähän suuntaan.”

On erittäin suositeltavaa kehittyä nosteensa hallitsemisessa.

Jokaisen sukeltajan, joka haluaa tulla paremmaksi sukeltajaksi, ja samanaikaisesti haluaa osallistua aktiivisesti ympäristön suojeluun, tulisi suorittaa PERFECT BUOYANCY -erikoiskurssi.

Melkein kaikkien sukeltajien, jotka haluavat sukeltaa lomakohteiden suosituissa sukelluspaikoissa, vaaditaan tekevän tarkastussukellus, jolla harjoiteltavista taidoista nosteen hallinta on yksi olennaisimmista.

Tällä ei ole tarkoitus stressata sinua, vaan tarkoitus on suojella sukelluspaikkojesi koralleja. Sukeltajat, jotka hallitsevat nosteensa huonosti, aiheuttavat tuhoa ja vahinkoa koralleille ympäri maailmaa. Lisäksi, täydellinen nosteen hallinta on perusedellytys melkein kaikilla erikoiskursseilla.

PERFECT BUOYANCY -erikoiskurssin sisältö:

  • Nosteen hallintaan tarvittavat varusteet
  • Nosteen perustiedot
  • Nosteen hallinta vedessä
  • Täydellisen nosteen hallinnan myötävaikutus vedenalaiseen maailmaan.

Kaikkien SSI:n erikoiskurssien ensisijaisena päämääränä on opettaa sinulle tärkeitä taitoja hauskassa ilmapiirissä. Kaikilla kursseilla koulutus koostuu lyhyistä teoriajaksoista ja vedessä tapahtuvasta käytännön harjoittelusta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “SSI-ERIKOISKURSSI – TÄYDELLINEN NOSTE (PERFECT BOYANCY)”