fbpx
SSI-ERIKOISKURSSI – SYVÄSUKELLUS

SSI-ERIKOISKURSSI – SYVÄSUKELLUS

190.00 (sis alv 24%)

DEEP DIVING

Monet jännittävät ja kiehtovat sukelluskohteet sijaitsevat syvissä vesissä. Ilman asianmukaista koulutusta altistat itsesi vaaralle. Syväsukelluskurssilla sinut varustetaan tiedoilla, taidoilla ja kokemuksella, joita tarvitset sukeltaaksesi turvallisesti ja mukavasti syvälle.

Tutkimusmatkalle isoon siniseen!

Tuotetunnus (SKU): SSI_SC_DD Osasto:

Kuvaus

”Syvyys kiehtoo monia sukeltajia, koska syväsukellukset antavat tiettyä lisäpotkua.”

Sukella paikoissa, joissa vain harvat ovat aikaisemmin käyneet! Kokeile hylkysukellusta yli 30 metrin syvyydessä! Jotta voit suorittaa nämä sukellukset turvallisesti, tarvitset oikeat tiedot ja taidot, jotka voit oppia DEEP DIVING-erikoiskurssilla.

Ilman asianmukaista koulutusta syväsukellus on riski turvallisuudellesi. Jotta voit suunnitella sukelluksesi kunnolla, sinun täytyy ensin tietää kaikki mahdolliset syväsukellukseen liittyvät riskit.

SSI:n DEEP DIVING -kurssilla voit hankkia tarvittavat tiedot, taidot ja kokemuksen, jotta voit harrastaa syväsukellusta turvallisesti ja mukavasti.

DEEP DIVING -erikoiskurssin sisältö:

  • Täydellinen sukellussyteemisi & syväsukellus
  • Syvien sukelluksiesi suunnittelu
  • Sinun syväsukelluksesi
  • Mahdolliset vaarat
  • Uusintasukellukset syväsukelluksessa

Kaikkien SSI:n erikoiskurssien ensisijaisena päämääränä on opettaa sinulle tärkeitä taitoja hauskassa ilmapiirissä. Kaikilla kursseilla koulutus koostuu lyhyistä teoriajaksoista ja vedessä tapahtuvasta käytännön harjoittelusta. Kurssin suoritettuasi saat luokituksen sukeltaa maksimissaan 40 metrin syvyyteen.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “SSI-ERIKOISKURSSI – SYVÄSUKELLUS”