fbpx
SSI-ERIKOISKURSSI – RIKASTETTU ILMA NITROX

SSI-ERIKOISKURSSI – RIKASTETTU ILMA NITROX

120.00 (sis alv 24%)

EAN NITROX

Sinun ei tarvitse valita turvallisuutesi ja sukelluksen keston välillä, jos käytät nitroxia. Osallistumalla SSI:n suosituimmalle erikoiskurssille, opit kaiken tarvittavan rikastetusta ilmasta. Tämä kurssi on edellytys, jos haluat osallistua teknisen sukelluksen kursseille.

Tuotetunnus (SKU): SSI_SC_EAN Osasto:

Kuvaus

”Oletko joskus haaveillut pidemmistä suoranousurajoista, jotta sinulle jäisi enemmän aikaa ottaa kuvia tai tutkia hylkyä? Oletko joskus toivonut voivasi pienentää mahdollisesti uhkaavan dekompressiotaudin riskiä?”

Nitrox on avain. Hengittämäsi kaasuseoksen pienemmän typpipitoisuuden johdosta, kehoosi keräytyy vähemmän typpeä ja sen eliminoitumiseen kuluu vähemmän aikaa.

 

ENRICHED AIR NITROX -ohjelmassa opit tarvittavat säännöt koskien Nitrox-sukellusten suunnittelua ja opit käyttämään Nitroxia turvallisesti. Yksi ohjelman tärkeimmistä kohdista on oman sukellussäiliön sisällön analysointi ennen Nitrox-sukellusta.

”Ilmainen Nitrox“ on iskulause monissa lomakohteiden sukelluskeskuksissa. Tämä tarkoittaa, ettei sinun tarvitse maksaa ylimääräistä Nitroxista, mutta sinua vaaditaan esittämään voimassa oleva Nitrox-sertifikaatti ennen sukeltamista.

ENRICHED AIR NITROX -kurssi sisältää vapaaehtoisia sukelluksia, ja on siksi mainio “talvikurssi” ennen lomasi alkamista. Voit mennä sukeltamaan välittömästi ja nauttia Nitroxin antamista eduista.

ENRICHED AIR NITROX -erikoiskurssin sisältö:

  • Johdanto Nitroxiin
  • Nitrox, sinun kehosi ja vedenalainen maailma
  • Täydellinen sukellussyteemisi ja Nitrox
  • Nitrox-sukellusten suunnittelu

Kaikkien SSI:n erikoiskurssien ensisijaisena päämääränä on opettaa sinulle tärkeitä taitoja hauskassa ilmapiirissä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “SSI-ERIKOISKURSSI – RIKASTETTU ILMA NITROX”