fbpx
Laitesukelluksen peruskurssi – SSI OPEN WATER DIVER

Laitesukelluksen peruskurssi – SSI OPEN WATER DIVER

390.00 (sis alv 24%)

Maailmanlaajuisesti tunnustettu SSI Open Water Diver -sertifikaatti on paras mahdollinen alku sukellusseikkailullesi!

Yksilöllinen koulutus ja riitävä ajan käyttö varmistavat, että olet todella varma ja rentoutunut käyttäessäsi oppimiasi taitoja ja uusia varusteitasi veden alla. Yleensä Open Water Diver -kurssi koostuu 3 osasta: teoria, allasharjoittelu ja avovesiharjoittelu.

Tuotetunnus (SKU): SSI_OWD Osasto:

Kuvaus

SSI OWD kurssin ostolla on rahat takaisin takuu mikäli et pysty suorittamaan kurssia loppuun – tällöin maksat ainoastaan sukelluskokeilun hinnan ja muu osuus kurssimaksusta palautetaan sinulle!*

TEORIA

SSI:n koulutussysteemi sallii sinun päättävän itse, milloin haluat opiskella – voit suorittaa teorian omassa tahdissasi, milloin se parhaiten sopii aikatauluusi. Luokka- ja allasopetus kertaavat ja vahvistavat kaikkea oppimaasi.

ALLASHARJOITTELU:

Allas- ja avovesiharjoitteluasi ennen, kouluttajasi auttaa sinua tutustumaan ja sovittamaan laitesukellusvarustusta, jotta olosi ”toisessa ihossasi” tulisi mukavaksi. Ennen avovesiharjoittelun alkamista, sinulla on riittävästi harjoitteluaikaa uima-altaassa, jotta voit totutella oleskelemaan ja toimimaan vedenalaisessa ympäristössä.

AVOVESIHARJOITTELU:

– Suoritat vähintään 4 sukellusta avovedessä, ja sinulla on mahdollisuus käyttää kaikkia uima-altaassa harjoittelemisasi taitoja aidossa elementissä. (Avovedellä tarkoitetaan esim. järveä tai merta).

Hauskanpidon ei tarvitse loppua tähän! Harjoittelemalla hieman lisää voit edetä pidemmälle – koe hylkysukelluksen jännitys, opi sukeltamaan pimeässä tai ryhdy vedenalaisvalokuvaajaksi! Tutustu kaikkiin jännittäviin erikoiskursseihimme. Niiden avulla voit viedä sukellusseikkailusi seuraavalle tasolle. SSI on luotettava matkakumppanisi.

Kurssi sisältää:
  • Teoriatunnit
  • Allasopetukset
  • Avovesisukellukset
  • SSI kortituksen: OWD (Open water diver)
Kurssin hintaan sisältyy:
  • Digitaalinen opintomateriaali, teoriaopetus ja teoriakoe
  • Allasopetus
  • Avovesiopetus
  • Laitesukellusvarusteet lainaksi kurssin ajaksi (säiliö, regulaattori, puku, takkiliivi)
Kurssin hintaan ei sisälly:
  • Perusvälineet (maski, snorkkeli, räpylät)
Miten aloitat kurssin?
  • Tee tilaus ja saat ohjeet miten pääset aloittamaan teoriamateriaalien opiskelun on-line materiaaleilla.

 

Tilauksen lähettämällä et vielä sitoudu kurssiin, vaan otan sinuun yhteyttä ja sovimme erikseen kurssin aloituspäivämäärän ja muut käytännön asiat. Vasta tämän jälkeen saat kurssista laskun – kun kaikki asiat on ensiksi sovittu kohdalleen. Ja vaikka et päättäisikään vielä aloittaa kurssia – on sähköinen materiaali sinulla käytössäsi edelleen!

Huomaathan että kurssi aloitetaan kun minimimäärä, neljä kurssilaista on ilmoittautunut mukaan. Halutessasi voin järjestää myös yksityiskurssin sinulle ja ystävällesi.

 

*Liikuntasetelien rahanpalautus ei valitettavasto toistaiseksi ole mahdollista.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Laitesukelluksen peruskurssi – SSI OPEN WATER DIVER”