fbpx

Tilaus- ja sopimusehdot

Tilaus- maksu- ja toimitusehdot.

Kurssit

Tilatessasi kurssin huomioi seuraavaa:
 • Voit aloittaa peruskurssien opiskelun ilman tilausta.
 • Jatko ja erikoiskurssien aloittaminen vaatii pääsääntöisesti tilauksen.
 • Peruskurssille voit saada maksetun kurssihinnan takaisin lukuunottamatta 50€ intro ja käsittelymaksua..
 • Kurssin läpäisemisen ehdot selviävät kurssisuunnitelman yhteydessä, huomioi kuitenkin että kurssin läpäisy, eli sukelluskortin saaminen voi edellyttää mm:
  • teoriaosuuden sähköisen läpikäymisen
  • teoriaosuuden kertaamisen ja syventämisen teoriatuntien yhteydessä
  • terveysselvityksen tai mahdollisen lääkärintarkastuksen (lääkärintarkastus ei kuulu hintaan) – huomaa kuitenki että normaali terveys on riittävä kurssin läpikäymiseksi
  • allasharjoitukset ja harjotteiden suoritukset
  • avovesisukellukset ja avovesiharjoitteet
  • kurssin hinnan suorittamisen
 • Kurssilta saat aina todistuksen sekä kurssin mukaisen sukeltajaluokituksen sekä luokituskortin
 • kurssin aluksi täytetään terveysselvitys lomake joka yleensä riittää. Joillekin erikoiskursseille ja ammattilaiskursseille vaaditaan myös lääkärintodistus, joka vaaditaan myös mikäli terveysselvitys antaa siihen aihetta.

Maksutavat

Kurssien maksutavat

 • Ennakkomaksu (saat laskun jolla maksat tilauksesi ennakkoon)
 • Yleisimmät pankki ja luottokortit (maksupääte).
 • Google Pay ja Aple Pay (maksupääte)
 • Smartum liikuntasetelit (maksu kurssinaloituksen yhteydessä, liikuntasetelimaksuja ei voida hyvittää tai palauttaa)
 • Eazybreak liikuntasetelit (maksu kurssinaloituksen yhteydessä, liikuntasetelimaksuja ei voida hyvittää tai palauttaa)
 • Jousto lasku ja Jousto osamaksu (verkkokaupan tilauksille)
 • Checkout -palvelun maksutavat (verkkokaupan tilauksille)

Varusteiden maksutavat

 • Checkout -palvelun maksutavat
 • Jousto lasku ja Jousto osamaksu (verkkokaupan tilauksille)

Checkout -palvelun täydelliset maksuehdot: klikkaa tästä.

Checkout palvelun maksuehdot

Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Meillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää.

Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Mikäli tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Checkout Finland Oy, olemme välittäneet maksusi.

Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Mikäli haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu.

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Checkout Finland tarjoaa myös mahdollisuuden maksaa tilisiirtolomakkeella.

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard – ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode – ja American Express SafeKey -todentamispalvelut. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Mobiilimaksutavat

Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay, Masterpass ja Siirto ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa.

Lasku- ja osamaksupalvelut

Lasku- ja osamaksupalveluita Checkoutin kautta tarjoavat OP, Collector, Jousto ja Mash (ent. Euroloan). Collector tarjoaa lasku- ja osamaksuvaihtoehdon myös yritysasiakkaille.

Luethan vielä rahoitusyhtiökohtaiset tarkemmat ehdot, jotka näet hyväksyessäsi maksun. Kun hyväksyt maksun, hyväksyt samalla rahoitusyhtiön ehdot.

Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay, Masterpass ja Siirto ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa.

Jousto lasku ja osamaksu tuoteseloste

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla rahoitat ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto palvelu on tarkoitettu 20–75 vuotiaille suomalaisille yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Voi maksaa Jousto laskulla 20–1000 euron ja Jousto osamaksulla 30–5000 euron ostoksia.

Laskun saat halutessasi myös sähköpostiin. Maksaessasi Joustolla teet vahvan sähköisen tunnistutumisen ja tämän jälkeen tarvittaessa täytät lomakkeelle tietosi. Luottopäätös tehdään reaaliajassa tunnistatumisen jälkeen. Maksun jälkeen palaudut takaisin verkkokauppaan ja tilauksesi on käsitelty.

Kun maksat Joustolla ja valitset maksutavaksi Jousto laskun, saat maksuaikaa 14 vuorokautta. Ainoa kulu on laskutusmaksu 4,90 €. Joustolla voit maksaa myös erissä 1-24 kuukauden takaisinmaksuajalla. Tällöin laskutusmaksun 4,90 € /lasku. Lisäksi perimme avoinna olevasta lainasummasta 29 % vuotuista korkoa.

Joustolla maksaminen on erittäin turvallista. Maksutapahtuma ja tietojen välitys tapahtuu aina suojatussa yhteydessä. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com. Jousto –verkkokaupan mukavin maksutapa!

Toimitusehdot verkkokauppaostoksille.

 • Tilattu tuote on Diveice Sukelluskeskus Oy:n omaisuutta kunnes tuotteen hinta on maksettu kokonaisuudessaan.
 • Jos tuotetta ei voida toimittaa 14 työpäivän kuluessa ilmoitamme asiakkaalle välittömästi viivästyksen huomattuamme.
 • Jälkitoimituksessa olevien tuotteiden toimitusaika on noin 7 työpäivää.
 • Erikoisvärien ja asiakkaalle räätälöityjen tuotteiden palautukset sovitaan tapauskohtaisesti. Asiakkaalle erikseen tilatuilla ja asiakkaan nimellä tai muutoin räätälöidyille tuotteille ei ole palautusoikeutta. Normaalit takuut koskevat kaikkia tuotteita.
 • Tuotepalautukset osoitteella (asiakas maksaa tuotepalautuksen posti ja toimituskulut):
  Diveice Sukelluskeskus Oy
  c/o Mika Joukainen
  Munterinkatu 11 B 54
  20360 Turku

Liikkeestä ostetuilla ja tilatuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta. Tuotteilla on kaikki normaalit takuut (1v). Tuotteilla voi olla myös tuotekohtaisesti valmistajan tai maahantuojan määrittämiä laajempia takuita.