Sukelluskurssit

SCUBA SCHOOLS INTERNATIONAL – THE ULTIMATE DIVE EXPERIENCE

Tervetuloa SSI maailmaan! SSI tarkoittaa Scuba Schools International eli kurssien takana on kansainvälinen organisaatio joka mahdollistaa korkelaatuiset materiaalit ja toimivat kurssimenetelmät sekä kattavan tuen matkallasi vedenalaiseen maailmaan. Kaikki sukelluskurssimme ovat näiden standardien mukaisia. Lue lisää SSI TRAINING STANDARD linkin takaa ja kysy jos jokin asia jää mietityttämään (tällä hetkellä standardi löytyy mm englanniksi)

Sukelluskursseja löytyy peruskurssista erilaisiin spesiaalikursseihin joissa pureudutaan sukeltamisen johonkin osa-alueeseen tarkemmin. Alla olevasta listasta näet tällä hetkellä valikoimista löytyvät kurssit hintoineen, Jokaisen kurssin tarkempi kuvaus löytyy kurssikohtaisesti omalta sivultaan.

Kurssille voit ilmoittautua sähköpostitse info@diveice.fi, Whatsapp tai tekstiviestillä tai soittamalla +358 45 7870 4000 tai vaikka Facebookin kautta messenger viestillä facebook.com/diveice.fi voit myös tutustua kursseihin nettikauppa sivulla klikkaamalla tästä. (Kurssien hinnat ovat hintoja Turussa pidettäville kursseille. Hinnat vaihtelevat hiukan pitopaikan mukaan.)

Peruskurssi eli Open Water Diver – kurssi

Kurssin hinta on 390,00€
Tämä kansainvälisesti tunnustettu kurssi antaa sinulle luokituksen sekä sukelluskortin jonka antaa mahdollisuuden sukeltaa lähes missä tanahsa maailman sukelluskohteista.. Kurssi on siis ensimmäinen askel matkalle elämänpituiselle laitesukellusharrastukselle. Koulutus sisältää teoriaosuuden (johon voit tutustua vaikka heti – ilmaiseksi!) Sekä personoidut allas ja avovesiharjoitukset joiden tavoitteena on että kurssin jälkeen sinulla on tarvittavat taidot ja kokemus mukavan tuntuiseen sukeltamiseen.
Ja kun olet suorittanut kurssin saat oman todistuksen ja sertifikaatin kurssin läpäisystä!

Peruskurssi siirtopaperein eli Open Water Diver Referral- kurssi

Kurssin hinta on 340,00€
Kurssin sisältö on kuten edellä mutta avovesisukellukset teet etelän lämpimissä vesissä toiden SSI operaattorin kautta. Ja jos ostat matkan joka sisältää sukelluksia yhteistyökumppaniltamme kauttamme ja suoritat kurssin siellä saat avovesisukellukset ilmaiseksi ja kurssin hinnaksi tulee alennettu 290,00€!

Yhdistelmäkurssi – Open Water Diver ja Nitrox kurssi samassa

Kurssin hinta on 490,00€
Kurssilla käydään läpi sekä peruskurssin että nitrox kurssin kokonaisuudet.
Kun olet suorittanut kurssit saat oman todistuksen ja sertifikaatin kurssien läpäisystä!

Erikoiskurssi – Rikastettu ilma eli Nitrox

Kurssin hinta on 120€
Kurssilla opit tiedot ja taidot joita vaaditaan turvalliseen sukeltamiseen käyttäen rikastetun ilman seoksia joiden happipitoisuus on joko 32% tai 40%

Erikoiskurssi – Jääsukellus eli Ice Diving

Kurssin hinta 190,00€
Jääsukelluskurssi antaa sinulle tiedot ja taidot joita tarvitaan turvalliseen ja mukavaan jään alla sukeltamiseen.

Erikoiskurssi – Kuivapukusukellus eli Dry Suit

Kurssin hinta on 190,00€
Kuivapukukurssilla saat tiedot ja taidot jotka mahdollistavat kuivapukusukeltamisen turvallisesti. Kuivapuku lisää sukelluskautta suomen oloissa!

Erikoiskurssi – Syväsukellus eli Deep Diving

Kurssin hinta on 190,00€
Syväsukelluskurssilta saat tiedot ja taidot joiden avulla voit sukelta turvallisesti ja mukavasti syvemmälle kuin peruskurssin antama 18m syvyysraja.

Erikoiskurssi – täydellinen nosteen hallinta eli Perfect Boyancy

Kurssin hinta on 190,00€
Nosteenhallintakurssilla opit tiedot ja taidot joiden avulla parannat sukellusasentoasi, kehität nosteen hallintaa. Kurssi myös auttaa pienentämään hengityskaasun kulutusta.

Erikoiskurssi – Diver Stress and rescue


Kurssin hinta on 300,00€
Kurssilla opitaan tekniikat ja teosia joiden avulla voit paremmin hallita stressitilanteet, estää mahdollisten onnettomuuksien tapahtuminen sekä oikeat tavat toimia hätätilanteissa joita sukellusten aikana voi tulla vastaan. Vastaa myös muiden järjestelmien ”Rescue Diver” ohjelmia.

Erikoiskurssi – Ensiapu eli React Right kurssi

Kurssin hinta on 150,00€
Kurssilla käydään läpi ensiapu ja elvytystaitoja. Opit ensiaputaitoja joista on apua sekä sukellusonnettomuuksissa että muualla missä mahdollisesti vastaan tulee tilanne jossa joku tarvitsee apuasi. Kurssi sopii hyvin ensiapukoulutukseksi sukelluskursseille jossa ensiapukurssi vaaditaan. Kurssi sisältää sekä hätäensiavun, että ensiapu hapen sekä
automatisoidun defibrillaattorin käytön.

Yhdistelmäkurssi- Ensiapu ja rescue kurssit

Kurssin hinta on 410,00€ (säästä 40€ normaalihintoihimme verrattuna)
Yhdistelmäkurssi sisältää täydellisen ensiapu eli React Right että rescue eli Divers Stress and Rescue .kurssien sisällön.

DAN-järjestelmän ensiapukursseja pidän ryhmille Varsinais-Suomen sekä Pirkanmaan alueella, kysy lisää!

Pidän myös kursseja joiden avulla voit päästä sukeltamaan esimerkiksi liikuntavammasta huolimatta, kysy lisää!

Sukelluskokeilu – Try Scuba altaassa

Kokeilun hinta on 50€
Helppo ja turvallinen tapa kokeilla sukellusta! Sopii myös mainiosti lahjaksi, kun haluat antaa unohtumattomia kokemuksia ja elämyksiä.

Sykelluskokeilu avovedessä – Try Scuba avovedessä

Kokeilun hinta on alkaen 100€
Helppo ja turvallinen tapa kokeilla sukellusta! Sopii myös mainiosti lahjaksi, kun haluat antaa unohtumattomia kokemuksia ja elämyksiä. Esimerkiksi vaikka polttarilahjaksi tai vastaavaksi. Kokeilu tehdään ylensä Taivassalon suunnalla, mutta lähes mikä tahansa kirkasvetinen järvi tai lampi sopii – kysy lisää.