OPEN WATER DIVER kurssi 3 kevät 2019

OWD

OPEN WATER DIVER eli laitesukelluksen peruskurssi kevät 2019

SSI Scuba Schools International on maailmanlaajuisesti tunnustettu sukelluskoulutusjärjestelmä jonka koulutusta saat nyt myös Turussa!
Open water diver kurssi on laitesukelluksen peruskurssi joka avaa sinulle loistavan mahdollisuuden aloittaa seikkailut vedenalaisessa maailmassa.
Saat sinulle sopivan koulutuskokonaisuuden joka muodostuu teoriaopinnoista sekä monipuolisista harjoituksista pinnan alla joiden tarkoituksena  on että koet olosi mukavaksi tutustuessasi tähän uuteen maailmaan.
Todistuksena kurssin suorittamisesta saat oman sukeltajakortin joka mahdollistaa sukeltamisen ympäri maailmaa olevissa sukelluskekuksissa!

Kurssin voi maksaa luotto ja pankkikorttien lisäksi esimerkiksi Smartum tai Eazybreak liikuntaseteleillä tai sovelluksilla. Voit maksaa kurssin myös laskulla tai osissa Jousto-palvelulla.
.Alaikäraja kurssille osallistumiseen on 10v
Teoriaopinnot suoritat rauhassa omaan tahtiisi ja yhdessä käymme läpi tärkeät asiat ennen veteen menoa.
Allaskokonaisuuksia on kuusi kappaletta jotka suoritamme 3-4 arki-iltana.
Avovesisukelluksia on yhteensä neljä kappaletta ja ne teemme parina viikonloppu päivänä.
Maksimi syvyys kurssilla ja kurssin jälkeen on 18m (yli 15v)
Kurssin kokonaisaika on 16-32 h

Kurssi sisältää teoriaopinnot,  yhteensä kuusi allasosiota sekä neljä avovesisukellusta. Allaosiot suoritetaan kolmena-neljänä arki iltana ja avovesisukellukset kahtena viikonlopun päivänä.

Laita heti viestiä niin saat lisätiedot kurssiin liittyen! 
info@diveice.fi – 045 7870 4000 – facebook.com/diveice.fi

(Kurssi sisältää tarvittavat sukellusvarusteet kurssisukellusten ajaksi, avovesisukellukset ja viimeiset allasharjoitukset tehdään kuivapuvulla. Lisäksi kurssi sisältää sähköisen materiaalin joka jää käyttöösi kurssin jälkeen, päivittyen automaattisesti. sekä tarvittavat vakuutukset.)

Kurssin ajankohta on 8.5.-21.5.2019

  • Aloitus 8.5. klo 18:00,
  • teoria ja allasharjoitukset 14.5.
  • teoria ja allasharjoitukset 16.5.
  • teoria ja allasharjoitukset 21.5.
  • avovedet 25.5.-26.5.

Toisena vaihtoehtona on suorittaa kurssi intensiivikurssina jolloin pidämme allasharjoitteista suuerimman osan yhtenä pitkänä päivänä jolloin kurssiin kuluva aika on minimaalinen kuitenkin saat kaikki harjoitteet turvallisesti tehtyä ja kerrattua useamman kerran.

Kurssin hinta on 390€

Jätä kommentti